0 Followers | 0 Following | 98 Medias

This profile belongs to Media & Creative Studio with user name eastindonesia.studio. All photos, stories, videos posted by Media & Creative Studio can be discovered from here.

You can see all media on Instagram related with Media & Creative Studio from here.

Media & Creative Studio is following 0 and followed by 0 users on Instagram. Media & Creative Studio shared 98 media since joining Instagram.

The profile of Media & Creative Studio (@eastindonesia.studio) is private so the user is not sharing their data with people other than their friends.

@eastindonesia.studio account is not verified on Instagram.

Media & Creative Studio Instagram User Id is : 6825279516

Photos, videos and stories of @eastindonesia.studio on instagram

Sore ceria bersama bakso aci dari @macromesnack 
Endeeuusss pooolll..
•
•
•
Captured by @freqquencyy 
•
•
•
#bali 
#foodporn 
#foodphotography 
#eastindonesiastudio
Like Percentage
% 39.86
Comment Percentage
% 0.00

Sore ceria bersama bakso aci dari @macromesnack Endeeuusss pooolll.. • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

Hai semua, sudah waktunya makan siang nih, Eh tapi, ga punya waktu makan siang karena lagi hectic banget kerjaannya? Don’t worry be happy, Pesen aja ricebox dari @baba2go.id Supaya kamu tetap bisa makan siang tanpa perlu beranjak dari depan laptop, trus pilihan…
Like Percentage
% 61.59
Comment Percentage
% 100

Hai semua, sudah waktunya makan siang nih, Eh tapi, ga punya waktu makan siang karena lagi hectic banget kerjaannya? Don’t worry be happy, Pesen aja ricebox dari @baba2go.id Supaya kamu tetap bisa makan siang tanpa perlu beranjak dari depan laptop, trus pilihan menunya variatif juga loh.. Inget, Jangan lupa makan siang yaaaa kamu biar semangat kerjanya 😊😊❤️❤️ • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

Make your noon a bit brighter with cinnamon roll by @cocoa.bali 
A taste of Love ❤️❤️
•
•
•
Captured by @freqquencyy 
•
•
•
#bali 
#foodporn 
#foodphotography 
#eastindonesiastudio
Like Percentage
% 43.48
Comment Percentage
% 0.00

Make your noon a bit brighter with cinnamon roll by @cocoa.bali A taste of Love ❤️❤️ • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

Ricebowl will never out of style.. And You don’t need to empty your pocket to eat a Pork ribs ricebowl by @rebo_porkribs Yeahh, it’s tasty and cheaaap !! 😍😍😍 • • • Buat teman-teman pengusaha kuliner yang ingin foto-foto makanannya jadi cantiiik kek gini,…
Like Percentage
% 39.86
Comment Percentage
% 75.00

Ricebowl will never out of style.. And You don’t need to empty your pocket to eat a Pork ribs ricebowl by @rebo_porkribs Yeahh, it’s tasty and cheaaap !! 😍😍😍 • • • Buat teman-teman pengusaha kuliner yang ingin foto-foto makanannya jadi cantiiik kek gini, bisa hubungi @eastindonesia.studio ya, Tenang saja, it will not empty your pocket also.. 🤩🤩 Karena bulan Agustus ini kita masih punya promo menarik buat teman teman pengusaha kuliner semua yaitu Paket 100k/3 menu ❤️❤️❤️ Foto produk yang akan kalian dapatkan adalah versi High-res yang sudah diedit, biaya tersebut juga sudah termasuk penggunaan properti @eastindonesia.studio berupa piring, gelas, dan tableware lainnya. Masih murah banget bukan? Don’t forget to support each other, we support you and Thankyou for also supporting us! 😊 For further informations don’t hesitate to contact us.. see you ❤️❤️ • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

A good toast for a happier sunday..
@keudegayo.bali have various toast for your Breakfast or Lunch!! Grab it fast 😍😍
Happy sunday everyone 
•
•
•
Captured by @freqquencyy 
•
•
•
#bali 
#foodporn 
#foodphotography 
#eastindonesiastudio
Like Percentage
% 43.48
Comment Percentage
% 0.00

A good toast for a happier sunday.. @keudegayo.bali have various toast for your Breakfast or Lunch!! Grab it fast 😍😍 Happy sunday everyone • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

Sore-sore begini enaknya ngemil cemilan makaroni crunchy dari @macromesnack Unik kan? Rasanya juga bervariasi loh, ada 9 variant rasa yang bisa dicoba! Grab it fast guysss!! 😍😍 • • • Welcomeee August, Ah ga terasa udah bulan Agustus, semoga kehidupan kita…
Like Percentage
% 32.61
Comment Percentage
% 0.00

Sore-sore begini enaknya ngemil cemilan makaroni crunchy dari @macromesnack Unik kan? Rasanya juga bervariasi loh, ada 9 variant rasa yang bisa dicoba! Grab it fast guysss!! 😍😍 • • • Welcomeee August, Ah ga terasa udah bulan Agustus, semoga kehidupan kita sudah berangsur-angsur normal kembali ya guys, Btw, untuk promo 50k/2menu udah berakhir bulan Juli kemarin ya, tapi jangan khawatir bulan Agustus ini kita masih punya promo menarik buat teman teman pengusaha kuliner semua yaitu Paket 100k/3 menu ❤️❤️❤️ Foto produk yang akan kalian dapatkan adalah versi High-res yang sudah diedit, biaya tersebut juga sudah termasuk penggunaan properti @eastindonesia.studio berupa piring, gelas, dan tableware lainnya. Masih murah banget bukan? Don’t forget to support each other, we support you and Thankyou for also supporting us! 😊 For further informations don’t hesitate to contact us.. see you ❤️❤️ • • • Captured by @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio

Happy Eid Al Adha 1441 H • Rayakan Lebaran Idul Adha mu dengan browniesss Marble Tiramisu dari @cocoa.bali • Best brownies you will ever taste ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio…
Like Percentage
% 47.10
Comment Percentage
% 0.00

Happy Eid Al Adha 1441 H • Rayakan Lebaran Idul Adha mu dengan browniesss Marble Tiramisu dari @cocoa.bali • Best brownies you will ever taste ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Which one do you prefer? Burger or sandwich? Well, you can get both from @lopodocafecanggu and it’s totallyyyy deliciouuuuss!! 🤤🤤🤤 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali
Like Percentage
% 61.59
Comment Percentage
% 100

Which one do you prefer? Burger or sandwich? Well, you can get both from @lopodocafecanggu and it’s totallyyyy deliciouuuuss!! 🤤🤤🤤 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Do you want a different style of Fried chicken? Please welcome Korean fried chicken from @macromesnack Cheap and satisfying!! 👏🏻👏🏻👏🏻 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide…
Like Percentage
% 25.36
Comment Percentage
% 0.00

Do you want a different style of Fried chicken? Please welcome Korean fried chicken from @macromesnack Cheap and satisfying!! 👏🏻👏🏻👏🏻 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

What do you need for weekend? Well, All i need is cake and chocolate.. Cake from @keizo.bali will be perfect combination with its soft classic vanilla cake and rich of chocolate outside 🤤🤤 Happy weekend!! ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy…
Like Percentage
% 83.33
Comment Percentage
% 0.00

What do you need for weekend? Well, All i need is cake and chocolate.. Cake from @keizo.bali will be perfect combination with its soft classic vanilla cake and rich of chocolate outside 🤤🤤 Happy weekend!! ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Herbal drinks from @keudegayo.bali is best drink before sleep, you will wake up fresher and healthier 😊 Keep healthy everyone.. Sleep tite 😴😴 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide…
Like Percentage
% 47.10
Comment Percentage
% 37.50

Herbal drinks from @keudegayo.bali is best drink before sleep, you will wake up fresher and healthier 😊 Keep healthy everyone.. Sleep tite 😴😴 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Nugget itu identik dengan chicken nugget, eh tapi udah pernah cobain salmon nugget belum? Di @dapoer.kuring ada loh salmon nugget. Spesial banget, bisa jadi cemilan bisa juga jadi temennya nasi untuk makan siang.. Happy lunch everyone ❤️❤️ • • • Captured…
Like Percentage
% 57.97
Comment Percentage
% 75.00

Nugget itu identik dengan chicken nugget, eh tapi udah pernah cobain salmon nugget belum? Di @dapoer.kuring ada loh salmon nugget. Spesial banget, bisa jadi cemilan bisa juga jadi temennya nasi untuk makan siang.. Happy lunch everyone ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Life begins after coffee.. Need a morning coffee? Grab a coffee drip by @keudegayo.bali It will brighten up your morning 😍😍 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali
Like Percentage
% 47.10
Comment Percentage
% 37.50

Life begins after coffee.. Need a morning coffee? Grab a coffee drip by @keudegayo.bali It will brighten up your morning 😍😍 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Hellooo guys, Mau cemilan yang pas buat temen ngeteh sore hari? Nih @bapao_dora ada variant baru yaitu ayam kecap,, Dan jangan lupa bapao ikan woku juga kini ada bentuk baru loh.. yang pasti tetap dengan bapao pandan khas @bapao_dora 😍😍 • • • Captured by…
Like Percentage
% 57.97
Comment Percentage
% 0.00

Hellooo guys, Mau cemilan yang pas buat temen ngeteh sore hari? Nih @bapao_dora ada variant baru yaitu ayam kecap,, Dan jangan lupa bapao ikan woku juga kini ada bentuk baru loh.. yang pasti tetap dengan bapao pandan khas @bapao_dora 😍😍 • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Makanan Indonesia itu identik dengan sambal, bahkan terdapat berbagai jenis variant sambal di Indonesia.. Diantaranya yang endeus banget ada sambal cumi dan sambal cumi pete, Nah udah pernah cobain sambal cumi dari @cemilanku.bali belum? Pedesnya nampoool…
Like Percentage
% 61.59
Comment Percentage
% 100

Makanan Indonesia itu identik dengan sambal, bahkan terdapat berbagai jenis variant sambal di Indonesia.. Diantaranya yang endeus banget ada sambal cumi dan sambal cumi pete, Nah udah pernah cobain sambal cumi dari @cemilanku.bali belum? Pedesnya nampoool pooll, cucok jadi temennya nasi panas-panas. Buat pecinta sambal wajib coba deh! Dijamin sukaaaa ❤️❤️ • • • Captured by our photographer @freqquencyy • • • #bali #foodporn #foodphotography #eastindonesiastudio #balifoodguide #kulinerbali

Load More Posts