Instagram posts tagged with #nutellalovers hashtag

There are 206,775 medias tagged with #nutellalovers

J A F F A β€’ F R E N C H β€’ T O A S T Have you tried Jaffacake French Toast before??? If your a fan of Jaffacakes like we are then you definitely need to try this. Delicious French Toast with a gooey chocolately centre 🀀 Method: 🍊 Get your slice of bread, add…

J A F F A β€’ F R E N C H β€’ T O A S T Have you tried Jaffacake French Toast before??? If your a fan of Jaffacakes like we are then you definitely need to try this. Delicious French Toast with a gooey chocolately centre 🀀 Method: 🍊 Get your slice of bread, add a generous spoon full of chocolate spread on to the middle of the bread 🍊 Add your second slice of bread on top - pressing down on the edges to create a seal 🍊 Mix 1 egg and vanilla extract in a bowl and dip your French Toast Sandwich 🍊 Add oil to a frying pan and fry your French Toast Sandwich on each side for 2-3 minutes - until golden brown 🍊Once cooked, slice your French Toast is half and watch the chocolate come oozing out #breakfast #breakfastideas #frenchtoast #jaffacakes #jaffacakerecipe #nutellatoast #nutella #nutellalovers #frenchtoastrecipe #breakfastsandwich #sharingfood #foodlovers #foodiesofinstagram #foodie #ukfoodblogger #mealideas #yummybreakfast #sweettreats #breakfastlover #sweetbreakfast #nutelladay #breakfastoftheday #foodoftheday #foodcoma #foodielife #whatieatinaday

Puding Mix Berries Cheese Pemesanan H-2 Tersedia ukuran : - Loyang 22cm - Vla vanila/rum 500ml (dikenakan tambahan harga) Order/info : 081384932711 (fast response) Menerima pesanan untuk berbagai acara seperti arisan, ulang tahun, meeting, pesta, pengajian,…

Puding Mix Berries Cheese Pemesanan H-2 Tersedia ukuran : - Loyang 22cm - Vla vanila/rum 500ml (dikenakan tambahan harga) Order/info : 081384932711 (fast response) Menerima pesanan untuk berbagai acara seperti arisan, ulang tahun, meeting, pesta, pengajian, komsel Pengiriman menggunakan : Gosend instant/Gocar instant Grabexpress bike/Grabexpress car Senin-jumat pengiriman dari jakarta pusat Hari libur, sabtu-minggu pengiriman dari bekasi #jualpudingalpukat #jualpudingalpukatoreo #pudingalpukatoreocoklat #pudingavocado #pudingavocadochocolate #pudingavocadooreocokelat #pudinglovers #pudingregal #jualpudingregal #pudinglumut #pudinglumutkelapamuda #dessert #dessertlover #madewithlove #pudingcoklatoreo #dessertmakeseverythingbetter #pudingultah #pudingulangtahun #pudingnutellaoreo #nutellalovers #nutella #pudingnutella #birthdaypudding #birthdaypuding #puddingcake #pudingcake #pudingmixberries #pudingunicorn

Strawberry jam cake!πŸ“ #desserts #shotoniphone11 #strawberry #strawberryshortcake #strawberrycake #strawberriesπŸ“ #strawberryπŸ“ #chocolate #chocolatelab #chocolatedessert #chocolateporn #chocolatecovered #chocolates #sweettooth #sugar #sugarrush #food #foodporn…

Strawberry jam cake!πŸ“ #desserts #shotoniphone11 #strawberry #strawberryshortcake #strawberrycake #strawberriesπŸ“ #strawberryπŸ“ #chocolate #chocolatelab #chocolatedessert #chocolateporn #chocolatecovered #chocolates #sweettooth #sugar #sugarrush #food #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodblogger #cake #cakedecorating #nutella #nutellalovers #nutellalove #nutellacake #cheesecake #baker

-
. . The full recipe for this will be on my YouTube channel, Link in bio πŸ‘€ . . Don’t forget to tag me in all your food pics when you give this one a try πŸ‘©β€πŸ³ . . @nutella @nutellauk @nutellaitalia #cookingvideos #cookingvideo #cookingtutorial #bakingtutorial…

. . The full recipe for this will be on my YouTube channel, Link in bio πŸ‘€ . . Don’t forget to tag me in all your food pics when you give this one a try πŸ‘©β€πŸ³ . . @nutella @nutellauk @nutellaitalia #cookingvideos #cookingvideo #cookingtutorial #bakingtutorial #cookingwithlove #bakingfromscratch #baking #tutorial #nutellalovers #nutellacake #nutellarecipes #dessertrecipe #desserts

Nutella lovers cake 😍 I was asked to make a cake fit for a big Nutella fan so this is a chocolate sponge, Nutella layers and Nutella buttercream topped with lots of kinder and more Nutella. 😍 #cake #nutellacake #nutella #nutellalovers #kinder #kinderbueno…

Nutella lovers cake 😍 I was asked to make a cake fit for a big Nutella fan so this is a chocolate sponge, Nutella layers and Nutella buttercream topped with lots of kinder and more Nutella. 😍 #cake #nutellacake #nutella #nutellalovers #kinder #kinderbueno #kindereggs #kindersurprise #ganache #buttercream #dripcake #layercakes #chocolatecake #cakesofinstagram #cakelover #badgworthbakes #localbaker #somersetcake #somersetcakes #baker #lovecakes

Setiap hari memang bertong tong Nutella kita akan korek & hampir semua kek mamasab kita ada drizzle/topping dengan Nutella Nutella Cheesecake Nutella Cheesetart Dfcc no cheese Dfcc padu Red velvet std Red velvet nutella & Of course original Nutella sahaja…

Setiap hari memang bertong tong Nutella kita akan korek & hampir semua kek mamasab kita ada drizzle/topping dengan Nutella Nutella Cheesecake Nutella Cheesetart Dfcc no cheese Dfcc padu Red velvet std Red velvet nutella & Of course original Nutella sahaja kita guna, xde campur2 ngan choc lain Itu yang sedap dia lain machiamm πŸ˜‹ #nutellalovers #nutellacake #nutellacakes #keknutella #malaysiashopping #malaysianfood #malaysiancuisine #malaysiabakers #malaysian #semenanjungmalaysia #semenanjungonlineshop #semenanjung #tartnutella #nutellalovers #nutellabrownies

Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari brownies yang bukan sahaja kosong tapi ada drizzle hazelnut nutella and salted caramel also mix nut yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan…

Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari brownies yang bukan sahaja kosong tapi ada drizzle hazelnut nutella and salted caramel also mix nut yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan link di bio for fast respond 😘 . #brownies #mamasabbakery #browniesstandard #browniesextradrizzle #browniesmixnut #browniesmamasab #browniesstandardmamasab #browniesextradrizzlemamasab #browniesmixnutmamasab #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

-
Wahai hantu coklat sekalian.. Hampa kena try. Confirm jatuh cinta berkali2 😍 . Brownies standard berkedut2. Brownies extra drizzle with hazelnut nutella and salted caramel. Brownies mix nut penoh kacang dengan hazelnut nutella. . Tak love lagi ka teqa nih?…

Wahai hantu coklat sekalian.. Hampa kena try. Confirm jatuh cinta berkali2 😍 . Brownies standard berkedut2. Brownies extra drizzle with hazelnut nutella and salted caramel. Brownies mix nut penoh kacang dengan hazelnut nutella. . Tak love lagi ka teqa nih? Jom order sekarang and kita ada runner yang akan delivery terus ke rumah awak 😘 Stok bergantung kepada outlet berdekatan anda πŸ€— . Order now by dm or klik link in bio for more details and fast respond ❀ . #brownies #mamasabbakery #browniesstandard #browniesextradrizzle #browniesmixnut #browniesmamasab #browniesstandardmamasab #browniesextradrizzlemamasab #browniesmixnutmamasab #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

Brownies yang memang legend dari Mamasab Bakery πŸ’—πŸ’— . 70% kandungannya coklat. Rangup di luar.. Chewy di dalamnya.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Walaupun lebih dari 200 menu dessert mamasab dah keluar, Brownies ni tetap No 1. Tetap jd pujaan ramai.. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . #mamasablovers sanggup…

Brownies yang memang legend dari Mamasab Bakery πŸ’—πŸ’— . 70% kandungannya coklat. Rangup di luar.. Chewy di dalamnya.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Walaupun lebih dari 200 menu dessert mamasab dah keluar, Brownies ni tetap No 1. Tetap jd pujaan ramai.. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° . #mamasablovers sanggup tunggu dekat outlet lama2 semata nk Brownies panas2 bila Brownies yang ready dah sold out.. . Nak order boleh dm or klik link di bio nahh 😘 Penghantaran terus ke pintu rumah anda selagi stok masih ada di outlet berdekatan anda πŸ€— . #brownies #mamasabbakery #browniesstandard #browniesextradrizzle #browniesmixnut #browniesmamasab #browniesstandardmamasab #browniesextradrizzlemamasab #browniesmixnutmamasab #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari chocolate cake combination with hazelnut nutella and chocolate ganache or cream cheese yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan link di…

Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari chocolate cake combination with hazelnut nutella and chocolate ganache or cream cheese yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan link di bio for fast respond 😘 . #dfcc #mamasabbakery #dfccmamasab #dfccnc #dfccdoubledeck #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #devilfoodchocolatecakemamasab #devilfoodchocolatecakenocheese #devilfoodchocolatecakedoubledeck #dfccnocheesemamasab #dfccdoubledeckmamasab #chocolateganache #ganachelovers #creamcheese #cheeselovers #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

Tengok toping dfcc nih memang padanlahhh ramai asyik repeat order 😍 . DFCC ada tiga jenis tauuu.. . DFCC No Cheese : kek coklat drizzle with hazelnut nutella dan topping dengan chocolate ganache ❀ Berharga RM40 . DFCC Cheese Padu : kek coklat drizzle with…

Tengok toping dfcc nih memang padanlahhh ramai asyik repeat order 😍 . DFCC ada tiga jenis tauuu.. . DFCC No Cheese : kek coklat drizzle with hazelnut nutella dan topping dengan chocolate ganache ❀ Berharga RM40 . DFCC Cheese Padu : kek coklat drizzle with hazelnut nutella dan diletak special cream cheese on the top ❀ Berharga RM40 . DFCC Double Deck : Double layer of DFCC ❀ Berharga RM80 . Jom order sekarang and kita ada runner yang akan delivery terus ke rumah awak 😘 Stok bergantung kepada outlet berdekatan anda πŸ€— . Order now by dm or klik link in bio for more details and fast respond ❀ . #dfcc #mamasabbakery #dfccmamasab #dfccnc #dfccdoubledeck #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #devilfoodchocolatecakemamasab #devilfoodchocolatecakenocheese #devilfoodchocolatecakedoubledeck #dfccnocheesemamasab #dfccdoubledeckmamasab #chocolateganache #ganachelovers #creamcheese #cheeselovers #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

Ini semua DFCC by Mamasab Bakery 🌹πŸ₯°Si gojes hitam manis paling TOP dekat Mamasab Bakery 😍 . Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella…

Ini semua DFCC by Mamasab Bakery 🌹πŸ₯°Si gojes hitam manis paling TOP dekat Mamasab Bakery 😍 . Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🀀 . Nak order boleh dm or klik link di bio nahh 😘 Penghantaran terus ke pintu rumah anda selagi stok masih ada di outlet berdekatan anda πŸ€— . #dfcc #mamasabbakery #dfccmamasab #dfccnc #dfccdoubledeck #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #devilfoodchocolatecakemamasab #devilfoodchocolatecakenocheese #devilfoodchocolatecakedoubledeck #dfccnocheesemamasab #dfccdoubledeckmamasab #chocolateganache #ganachelovers #creamcheese #cheeselovers #drizzlenutella #nutella #nutellalovers #mamasablovers #nanstorelicious

-
Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari menu diet seperti nutella oat bar yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan link di bio for fast respond 😘 . #nutellaoatbar #mamasabbakery…

Hoorayyyy!! Hampa takyah risau dah mana nak cari menu diet seperti nutella oat bar yang superbbbb sodaappp lain dari lain. Kami juai selagi stok masih ada. . So cecepat grab by dm kami or tekan link di bio for fast respond 😘 . #nutellaoatbar #mamasabbakery #nutellagunungberapi #nutellaoatbarmamasab #nutellagunungberapimamasab #nutella #nutellalovers #darkchocolate #chocolatelovers #oat #oatlovers #keknotelur #kekdiet #mamasablovers #nanstorelicious

Tengok Mama Sabrina makan nutella oat bar a.k.a nutella gunung berapi tu memang terlioq aehhh. . Ini bukan nutella biashe-biashe, ini hanya khas dari Mamasab Bakery 😍 . Mendapat permintaan yang tinggi dalam kalangan gadis2 atau jejaka yang ON DIET! πŸ’ƒπŸΌTengah…

Tengok Mama Sabrina makan nutella oat bar a.k.a nutella gunung berapi tu memang terlioq aehhh. . Ini bukan nutella biashe-biashe, ini hanya khas dari Mamasab Bakery 😍 . Mendapat permintaan yang tinggi dalam kalangan gadis2 atau jejaka yang ON DIET! πŸ’ƒπŸΌTengah berjimba pun boleh makan πŸ™ˆ . Resepinya NO TELUR, N0 BAHAN PENGAWET 😁 . Jom order sekarang and kita ada runner yang akan delivery terus ke rumah awak 😘 Stok bergantung kepada outlet berdekatan anda πŸ€— . Order now by dm or klik link in bio for more details and fast respond ❀ . #nutellaoatbar #mamasabbakery #nutellagunungberapi #nutellaoatbarmamasab #nutellagunungberapimamasab #nutella #nutellalovers #darkchocolate #chocolatelovers #oat #oatlovers #keknotelur #kekdiet #mamasablovers #nanstorelicious

TANPA TELUR β€Ό . Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 😘 . Nama dia Nutella Oat Bar atau dikenali Nutella Gunung Berapi. Tang mana api? Tang gigitan cinta yang pertama berapi…

TANPA TELUR β€Ό . Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 😘 . Nama dia Nutella Oat Bar atau dikenali Nutella Gunung Berapi. Tang mana api? Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🀭 . Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda. . Nak order boleh dm or klik link di bio nahh 😘 Penghantaran terus ke pintu rumah anda selagi stok masih ada di outlet berdekatan anda πŸ€— . #nutellaoatbar #mamasabbakery #nutellagunungberapi #nutellaoatbarmamasab #nutellagunungberapimamasab #nutella #nutellalovers #darkchocolate #chocolatelovers #oat #oatlovers #keknotelur #kekdiet #mamasablovers #nanstorelicious